کاربرد کشت علوفه هیدروپونیک برای خوراک دام: هدف از این مقاله، مطالعه و بررسی مزایای کشت علوفه هیدروپونیک و آگاه سازی شما جهت خرید دستگاه هیدروپونیک میباشد. همینطور ما در مجموعه خود انواع تجهیزات علوفه هیدروپونیک مانند جمله سینی علوفه هیدروپونیک، قفسه، نازل مه پاش و… را تولید میکنیم.
مزایای کشت علوفه به روش هیدروپونیک چیست؟
- 1_ کاهش زمان
- 2_ کاهش نیرو کار
- 3_ کاهش مصرف آب
- 4_ حفظ محیط زیست
- 5_ حذف هزینه برداشت
- 6_ در دسترس بودن علوفه تازه در چهار فصل سال
- 7_ دارا بودن ارزش غذایی بالاتر در مقایسه با علوفه خشک
- 8_ تولید علوفه هیدروپونیک در فضای کم در مقایسه با روش سنتی
- 9_ هزینه تولید علوفه برای دامداران 90 درصد کاهش میابد.
قیمت علوفه هیدروپونیک :
نرخ علوفه هیدروپونیک بستگی به دو عامل دارد:
- 1_ نوع بستر کشت
- 2_ هزینه بذر اولیه
نوع بستر کشت : برای مشخص کردن قیمت تمام شده علوفه هیدروپونیک نیاز داریم تا نوع بستر کشت را مشخص کنیم. علوفه در کانکس، سالن سرپوشیده و گلخانه تولید میشود. در محیط کانکس علوفه تولید شده دارای قیمت بالاتری است چون در مقایسه با دو محیط دیگر تهیه و تجهیزات بستر کشت موجب هزینهای بیشتری میشود.
هزینه بذر اولیه : نخستین و موثرترین عمل در تعیین قیمت نوع بذر میباشد. اگر بذر تولید شده قیمت بالایی داشته باشد، هزینه علوفه تولید شده نیز قیمت بالایی خواهد داشت. مثلا برای تولید علوفه بذر یونجه در مقایسه با سایر بذرها بیشترین هزینه را دارد و بذر جو پایینترین هزینه را دارد.
در چند سال گذشته کم آبی و خشک سالی موجب نابود شدن مراتع و کاهش خوراک مناسب برای دام ها شده، که سبب افزایش مشکلات برای دام داران شده است. سیستم کشت علوفه هیدروپونیک میتواند بجای کشاورزی سنتی به عنوان یک جایگزین مناسب باشد. در این روش علوفه مورد نیاز دام تأمین میگردد.
علوفه هیدروپونیک دارای فواید زیادی برای دام دار میباشد. اگر میخواهید علوفه هیدروپونیک را تولید کنید، و یا دوست دارید این نوع کشته را تجربه کنید، اول نیاز دارید تا از قیمت علوفه تولید شده مطلع شوید و سود به دست آمده از ان را بردارید. از کارشناسان ما راهنمایی بگیرید.
ویژگی های علوفه هیدروپونیک سالم :
مدت رشد علوفه هیدروپونیک حدود 5 تا 7 روز به طول می انجامد. تعیین بذر شایسته و استفاده از محیط کشت مناسب بسیار بااهمیت میباشد. اگر این دو مورد رعایت نشود سبب بی کیفیتی محصول تولید شده میشود.
علوفه تولید شده باید فاقد هر گونه قارچ و کپک باشد تا سالم بماند. در ریشه گیاه این کپک و قارچ ساخته شده، توسط دام خورده میشود که سبب بوجود امدن بیماری در دام میشود و در نهایت این بیماری به انسان منتقل میگردد.
دمای بالای محیط، آبیاری زیاد و رطوبت زیاد موجب کپک و قارچ میشود. علوفه سالم باید یک دست و بدون فاصله رشد کند تا علوفه سالم به دست بیاید. به غیر ازین بذر تولید شده نامناسب میباشد.
بذرهای مناسب برای علوفه هیدروپونیک :
- 1_ جو
- 2_ گندم
- 3_ ذرت
- 4_ شبدر
- 5_ چاودار