مقایسه دستگاه تولید علوفه هیدروپونیک با کشت خاکی

مقایسه دستگاه تولید علوفه هیدروپونیک با کشت خاکی

مقایسه دستگاه تولید علوفه هیدروپونیک با کشت خاکی: در این عرصه گروهای های مهندسی و تیم های علمی تحقیقاتی FAO که از مرکزهای متخصص در عرصه کشت هیدروپونیک به حساب میشوند. تخصص این تیم در این عرصه تحقیقات و مشاهدات بسیاری انجام داده و به نتایج بسیار زیادی دست پیدا کرده است.

کناره ای از این نتیجه ها پاسخ به سوال تأمین علوفه با دستگاه علوفه هیدروپونیک چه فوایدی نسبت به کشت در زمین زراعی دارد؟ میباشد، که در بقیه متن به تحلیل آن می‌پردازیم :

فصل طولانی رشد

اقلیم سرد با سرمای زمستان و روزهای کوتاه باعث عدم رشد گیاه میشوند ولی در سیستم هیدروپونیک رشد در کل طول سال ادامه میابد چون کشاورز کنترل مقدار دما، نور و تامین مواد غذایی را به دست دارد.

بهبود در رشد و بازدهی

در سیستم هیدروپونیک گیاهان رشد خیلی تند و بازدهی بالایی دارند. این شرایط به دلیل سطح بالای اکسیژن وجود داشته در محلول مغذی و دقت در کنترل عوامل محیطی میباشد. می‌شود با بیشتر شدن سطح اکسیژن گیاه رشد ریشه و جذب مواد مغذی زیادتر شود.

قابلیت پرورش گیاه در همه جا

بر خلاف کشت سنتی که حتماً باید در محیط رو باز انجام گردد، کشت هیدروپونیک در خیلی از منازل بدون در نظر گرفتن اندازه و محل آن ها قابلیت اجرا را داراست.

مصرف کمتر آب

در حالی که رشد گیاه به روش هیدروپونیک به آب وابستگی دارد، مصرف آب در این روش در مقایسه با کشت سنتی حدود ۹۰ تا ۸۰ درصد کمتر میشود. همانگونه که میدانیم در این روش کشت، محصولات کشاورزی خاک باید دارای رطوبت باشند؛ با این شرط که کشت سنتی در خاک انجام گیرد تا هنگامی که به محصول آب میدهیم بیشتر آب تا وقتی که به ریشه گیاه برسد بخار شود. ولی در نوع هیدروپونیک آب بصورت مستقیم به ریشه گیاه میرسد.

مشکلات کمتر آفت

بدلیل اینکه که سیستم هیدروپونیک در فضای بسته می‌باشد آفتی مشاهده نمیشود و ورود آن کنترل می‌گردد. وارد شدن به سیستم و حمله به گیاهان برای حشرات سخت است. برای افزایش اطلاعات خود از خصوصیات و فواید پرورش هیدروپونیک و بررسی بیشتر مقایسه تولید علوفه با دستگاه علوفه هیدروپونیک با کشت خاکی  با ما تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *