صرفه اقتصادی علوفه هیدروپونیک برای دامداران: در مقایسه با کشت سنتی فضای مورد احتیاج جهت تولید یک تن علوفه به روش هیدروپونیک ۳۰ متر مربع میباشد.
بطوری که این فضا در روش سنتی ۱۵۰۰۰۰ متر مربع میباشد. همچنین اندازه مصرف آب برای تولید یک تن علوفه به روش هیدروپونیک ۳۰۰ لیتر میباشد اما برای تولید همین مقدار علوفه در روش سنتی به ۳۰۰۰۰ لیتر آب احتیاج داریم. که یعنی کم شدن ۹۰ درصدی مصرف آب به روش هیدروپونیک، که از نظر اقتصادی و زیست محیطی بسیار مفید میباشد.
برای کشوری مثل ایران و کشورهای خاورمیانه که با مشکل کمبود آب مقابل هستند راه خیلی مفیدی میباشد و میشود در آینده مشکلات تهیه مواد غذای و واردات مواد غدایی را خیلی پایینتر میآورد و کشور را به خودکفایی میرساند.
صرفه اقتصادی علوفه هیدروپونیک برای دامداران
موارد زیر سایر مزایای این روش میباشد:
- ۱_ بکارگیری از پایینترین نیروی انسانی
- ۲_ فاقد هر گونه ضایعات و استفاده کامل
- ۳_ تولید به روش اتوماتیک
- ۴_ رویش تمام بذرها
- ۵_ صرفه جویی در وقت
- ۶_ کیفیت زیاد محصول و منبع ویتامین و پروتئین
- ۷_ کم شدن هزینه حمل و نقل
- ۸_ تولید بطور روزانه در کل سال
- ۹_ کم شدن ۷۰ درصدی هزینه تغزیه دام